Yulaflı krep tarifini okuduktan sonra gerçekten merak ettim. Bu tarifi denemek istiyorum ama özellikle glütensiz yulaf kullanmanın nasıl bir fark yaratacağını merak ediyorum. Acaba glütensiz yulafla yapılan krepin tadı veya dokusu normal yulaflı krepten farklı mı oluyor? Ayrıca, vegan alternatifler arasında çiğnenmiş muz veya chia tohumunu kullanmanın krepin kıvamına etkisi nasıl? Deneyen var mı?
Yulaflı krep tarifini okuduktan sonra gerçekten merak ettim. Bu tarifi denemek istiyorum ama özellikle glütensiz yulaf kullanmanın nasıl bir fark yaratacağını merak ediyorum. Acaba glütensiz yulafla yapılan krepin tadı veya dokusu normal yulaflı krepten farklı mı oluyor? Ayrıca, vegan alternatifler arasında çiğnenmiş muz veya chia tohumunu kullanmanın krepin kıvamına etkisi nasıl? Deneyen var mı?
Cevap yaz